Introductie

Weespers aan de wand
de Kunstmanifestatie met Pinksteren in Weesp

Reserveer wel even wat tijd

Het is aan te raden tijdens het Pinksterweekend - 18 tm 21 mei - even wat tijd vrij te maken voor een bezoek aan de exposities van Weespers aan de wand 2018. De Pinksterdagen zijn in Weesp, door Weespers aan de wand, inmiddels al meer dan 20 jaar verbonden met kunst in allerlei vormen en variƫteiten. Een uitgebreide impressie hiervan is te bekijken in de diverse Fotoverslagen 2008 tot 2018

Ook in 2018 wordt weer verwacht een aantal interessante exposites te kunnen bieden in ons mooie Weesp. U leest er alles over op deze website en in de Catalogus 2018. Dit jaar naar ontwerp van John Jansen waarbij stijlelementen uit het werk van Maritza Marbus gebruikt zijn. Dit handige, rijk geĆÆllustreerde boekwerkje wordt u tijdens de Pinksterdagen gratis aangeboden bij de diverse expositie locaties. Ja, dat leest u goed, gratis. (beperkte oplage - op=op) Dit is uiteraard alleen maar mogelijk dankzij onze Sponsoren, de "Vrienden van Weespers aan de wand en Uw vrijwillige bijdrage in de kosten.

Vooruitlopend op de exposities geven we - zodra dat mogelijk is - graag hier en daar een preview van nieuw werk van de Deelnemers 2018. Hou daarom de pagina Weesper Werk in Wording in de gaten.

Geniet ook in 2018 van kunst in Weesp. Bekijk de mooie schilderijtjes van de schoolkinderen in de hoogste klassen van de deelnemende Weesper scholen voor het Basisonderwijs. Kijk eens extra in de etalages van diverse winkels of stap gratis in de, door Rabobank Amstel en Vecht, gesponsorde bus om creaties van de Niet-geballoteerde exposanten te bekijken, of om naar de 'Open-ateliers' aan het Verlengde Buitenveer te gaan. U bent van harte welkom, de toegang is vrij!