Scholenproject 2018

Schilderijtjes van de schoolkinderen
in de hoogste klassen voor het basisonderwijs in Weesp

Scholenproject 2018Ieder jaar weer een enorme klus om het Scholenproject in goede banen te leiden, maar ook ieder jaar een hele leuke uitdaging om al die kleurrijke schilderijtjes - in 2018 maar liefst 180 stuks - mooi te presenteren.

Er was in 2018 geen thema, de kinderen mochten zelf bepalen wat ze wilden maken.
Deelnemende Basisscholen, Juffen en Meesters en uiteraard de Schoolkinderen, heel hartelijk bedankt voor het harde werken aan al dat moois.


Alle schilderijtjes zijn gefotografeerd en in een fotopresentatie gezet.
Ga maar eens kijken in de etalage's van:

Restaurant Il Bocconcino da Rimini, Nieuwstad 52 - Moen Mooi eten, Nieuwstad 18-20 - Unique Uitzendbureau Weesp, Nieuwstad 4 - Europart, Slijkstraat 47 - Nelis IJssalon, Slijkstraat 41 - E-Norm van Driel, Slijkstraat 7

Daar zijn ze allemaal in een doorlopende presentatie op TV-schermen te zien.

De etalage's zijn uiteraard nu weer helemaal in gebruik door de winkels zelf. Hartelijk dank winkeliers voor de ruimte die we tijdelijk mochten gebruiken. Gelukkig zijn alle schilderijtjes nu ook op de WADW-website online te bekijken.


De winnaars zijn bekend

Aan het Scholenproject is een wedstrijd verbonden.

De EERSTE-plaats is voor de Van der Muelen Vastwijkschool. De TWEEDE-plek is voor De Hobbedob
en de Kors Breijerschool heeft de DERDE-prijs behaald.

Daarnaast zijn er ook individuele prijzen. Een zeer serieuze jury heeft alle schilderijtjes bekeken, de mooisten geselecteerd en beoordeeld. Die prijzen worden op de 2e Pinksterdag om 14:00 uur in de Van Houtenkerk uitgereikt.